Týdenní MENU 25.3. - 29.3.2024
Cena MENU 123,- Kč
Pondělí
Hovězí polévka (1,6,9)
1. Hovězí znojemská (1), rýže
2. Plněné bram. knedlíky uzeným masem (1,3,5,6,7,11,12), zelí (1,12)
Úterý
Selská polévka (1,6,7)
1. Vepřový závitek na smetaně (1,3,7), knedlík (1,3,7)
2. Luhačovický špaček (1,10), vařený brambor (7)
Středa
Gulášová polévka (1,6)
1. Plněná krkovice (1,12), vařený brambor (7)
2. Kynutý koláč s ovocem (1,3,7)
Čtvrtek
Česnečka (3,6)
1. Hovězí po burgundsku (1,9,12), knedlík (1,3,7)
2. Špenát (1,3), vejce (3), vařený brambor (7)
Pátek
Zelná polévka (1,6,12)
1. Uzená pečená žebra, šťouchaný brambor (7)
2. Námořnické maso (1,3,12), těstoviny (1,3)
3. Hanácký koláč (1,3,7)
Přejeme Vám dobrou chuť. Změna jídelníčku vyhrazena
VŠECHNA JÍDLA JSOU URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ
www.hostinecrakovec.cz, email: hostinecrakovec@seznam.cz
tel. 733337978, 776121966
Seznam potravinových alergenů
1. Obiloviny obsahující lepek 2. Korýši a výrobky 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5.Podzemnice olejná (arašídy) 6. Sójové boby (sója)7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody 9. Celer 10.Hořčice 11. Sezamová semena 12. Oxid siřičitý a siřičitany 13. Vlčí bob (LUPINA)14. Měkkýši